Sommarkänslor!

Hellu

Jag vet att förlåt börjar bli uttjatat men ärligt talat så är att sätta mig vid datorn och blogga det sista jag får för mig att göra när solen strålar, luften värmer och sommaren har kommit här ute. Det har vart en helt underbar dag i solen och jag har fått hur mycket färg som helst i framförallt ansiktet! Nu kan jag snart lägga undan min foundation för sommaren 🙂 Ja, helt underbart som sagt har det vart! Vi har solat, lyssnar på musik, pratat, vart i lekparken, åkt båt, jag har försökt lära alla yoga i solen, ätit god mat osv. Men nu gav vi upp då solen slutade värma sådär fruktansvärt och det började bli prat om middag.

Hur har ert väder vart idag? För jag såg att det bara var blått precis längst med kusten här. Det är det jag älskar med skärgårn, nästan alltid fint väder! Underbart. Ljudet av måsarna, solen som värmer, lukten av saltvatten.. mm, idag fick jag verkligen dem första riktiga sommarkänslorna!

Nu på kvällen ska vi bara ta det lungt. Det är vår sista kväll här då vi åker till Falun för att flytta imorgon. Vi ska nog äta middag, kanske ett kvällsdopp, spela spel, kika på lite film och käka godis och sånt 🙂 Gud vad jag älskar det här stället när det är fint väder alltså! Det finns inget som slår det! Men när det är dåligt väder finns det faktiskt nästan inget värre ställe ärligt talat.. jaja, nu ska ni få lite blder från idag och sen ska jag äta lasange med resten!

Puss sötnosar! 🙂

Väldigt glad och lycklig Fanny har jag att bjuda på idag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!