Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Good morning sunshines!

Godmorgon!
Nu är jag vaken, en halvtimme för sent. Vi åker om ce 1,5 timme och på den tiden ska jag hinna duscha, göra mig iordning, äta frukost, packa, bränna årets sommarskiva osv. Jaja, lycka till Fanny! Fast vår familj är alltid minst en halvtimme sen också så det gör väl inte så mycket.

Jag har en lång bilresa framför mig.. blä kan man kalla det! Fast ingenting kommer någonsin slå sist jag åkte ner till göteborg. Hur jag mådde den resan alltså! Hahaha. Det var nära på självmord att bara sätta sig i bilen. Men jag överlevde ju! Vi ska sätta i båten och allt nu också så jag hoppas på superfintväder för jag ääälskar att åka med vår fina lilla älsklingsbåt =D Yes, jag älskar den båten eftersom att den höll mig vid liv när vi flög på grund en natt förra sommaren. Jag och Cajsa trodde att vi skulle dö och pappa var allmänt uppstressad och skrek och sprang fram och tillbaka i båten, haha. Men den hårda, fina saken tog hela smällen och tog oss säkert hem sen! Yes, det var den historien i kort form också. Fast jag ska nog inte hoppas för mycket när det gäller vädret. Det är ju trots allt midsommar, det är tradition att det är dåligt väder.. Men men, nu måste jag hoppa in i duschen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej
  Jag har varit bortrest och har inte kunnat följa din blogg och då missade jag frågestunden och jag har en fråga jag vill ställa om du kunnde svara på den? Vad har du för inställning på din kamera när det blir sådär suddigt i bakrunden? hoppas du kan svara på den här frågan 🙂

  A 2009-06-18 13:18:06
  Svara
 • Ledsen fanny men man

  2009-06-18 12:26:57
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind