Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Det börjar verka sommar banne mig

Hej på er!
Jisses va varmt det blev ute! Blev ju glad när ett moln kom ivägen för solen en stund. Jag trodde inte att det skulle ta något idag men det kan jag lova at det gjorde! Fast vänta bara tills jag kommer ut i skärgårn, då ska ni få se på bränna! Haha. Iallafall, jag gick upp 10 imorse för att fira Jonatan och sedan åt jag frukost ute på altanen i väntan på dem "farliga" soltimmarna. Sedan kom Anna förbi på sin lunch och åt lite, praktiskt när ens bästa kompis jobbar i grannhuset må jag säga! Sedan kom solen och så har jag legat och stekt och läst ett par timmar men nu är jag nyduschad och fräsh!

Ska snart ner på stan med Pappa för att hjälpa honom att hitta en present till mamma. Dem har 20 år i bröllopsdag imorgon! 20 år alltså, jisses. Det är ju längre än jag levt! Tänk när man hittar någon som man spenderar hela sitt liv med liksom! Haha, man kan ju fråga sig vilket under till kille som skulle stå ut med mig så länge! Hahahaha.

Iallafall, jag hade tänkt svara på resten av frågorna nu och göra mig iordning. Puss!Min present som jag inte hann slå in.. hehe

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • men jonatan fyller väll typ i november? :O
  eller har han flyttat sin födelsedag? =)

  2009-06-16 19:57:46
  Svara
 • du vet väll att det finns rätt många bilder på dig på google, att det är folk som har lagt ut bilder på dig. Att om man ska skriva ditt namn på google så kommer gemfört med andras bloggar 🙂

  2009-06-16 15:44:38
  Svara
 • du vet väll att det finns rätt många bilder på dig på google, att det är folk som har lagt ut bilder på dig. Att om man ska skriva ditt namn på google så kommer gemfört med andras bloggar 🙂

  2009-06-16 15:43:54
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind