Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fika i regnet

Hej!

Alltså vädret ute är inte kul alls! Nu vägrar jag att gå utanför dörren. Inte nog med att det har regnat konstant i 2 dygn utan det blåser ju som fasiken också! Ja, iallafall. Lisa kom och vi drog ner på stan och tog oss en fika och pratade över den. Sen gick vi och kikade i lite affärer och jag köpte två nya t-shirts! Lägger upp bilder på dem snart. Jag vet inte vad jag ska göra mer idag, vädret är ju så sjukt dåligt och då jag påverkas så mycket om det tror jag inte att jag orkar hitta på någonting ärligt talat. Nu ska jag se om det blir någon video

skriv några frågor till frågestunden så länge! 🙂


Chai latte och muffins!


Lajsie!


Mindre nice bild! hah

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind