Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej sommarlov

Hej på er!

Här sitter jag och har just njutit av min första sommarlovsmorgon med mumsig frukost! Inte för att det känns så somrigt ute men man har ändå känslan i magen av att allt ligger framför en. Precis som när man går hem från skolan på fredagen och man vet att något riktigt roligt ska hända i helgen! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men ikväll ska jag iallafall ha myskväll med min bror. Vi ska gå och köpa godis och hyra Kalle och chokladfabriken! 🙂 Men på dagen får vi se, kanske sätter mig och skriver, läser, spelar något spel med någon eller liknande. Hade vädret vart aningen bättre hade jag gått ut och hittat på något men jag vägrar gå ut och bli blöt nú! Skitväder..

Vi hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vad heter falu bloggen ? och vi vill se bilderna från igår.
    bra blogg btw.

    2009-06-13 13:50:01
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind