Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Glad sommar!

Hejdå Söderbaumska!

Japp, nu är jag klar där och har sommarlov. Det känns helt overkligt. Jag flyttar innom några dagar och allt det här kommer att vara "när jag var yngre". Herrejises. När jag och Anna gick hem ifrån skolan (japp, har hon inte sin egen avslutning där längre så får hon komma och kolla på min! Annars går det inte!) så väntade jag på den där sommarlovskänslan som inte kommer pga det tråkiga vädret men så kom den helt plötsligt! Jag kände mig så sjukt fri och såg framför mig hur många sena kvällar och sovmornar jag ska ha! All solbränna, allt umgänge, alla resor fram och tillbaka, att få inreda mitt nya rum, vara med kusinerna på sommarstället, träffa Mimmi osv! Det är sommar alla läsare! Wie, nu ska jag och min älskade bästa vän fira med jordgubbstårta hemma hos henne enligt tradition! Alltså, jag är så full av glädje just nu så jag skulle kunna flyga! Nu måste jag pussa lite på Anna!

Glad Sommar!

Facelook idag! :Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind