Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min förra blogg

Jag satt och kikade runt och hamnade på min gamla blogg som jag hade innan den här! Ja, det var lite komplicerat i sommras när jag började blogga. Först började jag på en fannystaaf.blogg.se men tröttnade efter någon månad och bytte till denhär där jag bara skrev ett litet tag innan jag ville byta tillbaka men då ville min design inte alls som jag ville så jag tog bort den och skapade en ny exakt likadan, fast med designen som jag ville! Haha. Det är lite läskigt att läsa dem här inläggen, allt var så annorlunda!

Gamla bloggen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman