Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tänk någon gång Fanny!

Heej!

Nu är jag hemma från stan med ny tröja, nya skor och ny klänning. Och nu skulle jag prova min avslutningsmiddags/bal klänning och ni kommer kanske ihåg min specialdiet jag gick på? Där jag inte åt bröd osv..? Ja jag gick iallafall ner ett par kg då och nu är den klänningen för stor! Jag är måttligt nöjd må jag säga. Så nu går det bara med axelband och det blir fulare 🙁 hur sjutton lyckas jag hela tiden?! Hahahah.Jaja, jag brukar lösa det mesta. Hang on, ni ska få bilder på skorna och tröjan. Klänningen får ni vänta en vecka på 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind