Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Im over it

Hej på er!

Nu sitter jag här uppe i rummet igen, hoppas på att få åka hem snart för jag är aningen uttråkad och alvedonen har slutat verka och jag har ingen mer så allt jag vill ha just nu är min säng, och mat. Haha. Det gick iallafall bra på IKEA så nu är hela min garderob här hemma. Dock i 2000 olika små bitar men det sätts väl upp till nästa gång jag kommer hit eller något 🙂

Nu ringde mamma och sa att jag måste ta upp lite andra grejer som vi köpte till mitt rum. Problemet med 4 våningar, man orkar inte gå så man ringer hellre, haha. Ja jag antar att jag ska gå ner och hämta dedär så att vi kommer iväg någon gång. Tänkte lägga in ett tips eller något när jag kommer hem. Låter det bra? 🙂


Vad tycker ni om min nya inredning? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind