Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej från mitt nya rum

Hej!

Nu sitter jag uppe i mitt rum och bloggar, det kommer ju ske en hel dal framöver men någon gång måste vara den första 😉 haha. Jag älskar verkligen det är rummet! Bara det att det är helt tomt.. hahah. Det ekar ifrån tangenterna! Men dom måste bara måla här inne och sedan kommer alla mina möbler hit minsann, flytten sker ju om vara 2,5 vecka! Nu fick jag byta ställning, det är inte så bekvämt här på golvet om jag ska vara ärlig, haha. Ja, vi ska iallafall iväg till IKEA snart och köpa massa nya fina saker! Jag älskar att gå där när man har massa grejer man ska köpa 🙂 Hela min garderobsinredning ska med hem t ex. Ja, nu ska jag inte sitta här och säga att jag längtar utan gå ner här ifrån vinden och åka iväg istället!

Vi hörs senare, här kommer lite snygga bilder jag nyss roade mig själv med att ta 😉 hah
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind