Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Släktsöndag

Hej på er!

Nu är vi färdigätna, herregud vad jag är mätt! Först var det middag på en grekresturang och jag åt en underbar spaghetti bolognese! Sedan, helt proppmätta så gick vi tillbaka hit och åt tårta och kaka. Så ojoj vad mätt jag är nu.

Ja jag är ju sjuk som dagt och känner mig inte det minsta bra, riktigt kasst faktiskt. Så jag får se om det blir någon bloggning när jag kommer hem eller om jag stupar rakt i säng. Nej, nu behövs det en sjukrunda igen. Snyta mig, dricka vatten för att stoppa hostan och ta en halstablett!

Vi får se när vi hörs nästa gång, love ya!


Här sitter jag nu!


Fika med kusiner

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • varför horar du ut ditt liv här?

    Petter B 2009-03-30 10:10:13
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind