Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hemma fast jag inte borde

Godmorgon godmorgon

Gissa vem som blev hemma idag? Jo, Fanny. Känns som att jag har vart borta så otroligt mycket och att jag kommer efter men är man sjuk så är man.. Blir förhoppningsvis bättre av att vila idag för imorgon måste jag verkligen gå. Fast min feber har stigit med nästan 4 grader på en timme nu… Bajsobajs. Jaja, lite jobb att göra hemma har jag ju iallafall! Så idag hade jag tänkt skriva lite på novellen och ta det lungt så att jag blir frisk. Sitter här i mina rudofbyxor och vita kofta (se bild) och det är bara fööör skönt. Var sen imorse också så stressade med allt och så kom jag ner i köket och mamma sa att jag skulle vara hemma. Då satte jag på mig pyamasbyxorna och morgonrocken och satte mig i köket i lugn och ro och åt min frukost med det läskiga stormljudet ute, huu. Jaja, det var mysigt iallafall. Städa mitt rum ska jag också göra idag för det har inte bivit gjort på ett tag nu, blä nu måste jag sätta igång. Vi hörs snart!

puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du skrev ju att du fixat headen på "Maria"s blogg. Vad heter hennes blogg, hur kommer man till den?

    jessica från Sunne 2008-11-24 20:10:27
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson