Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Film och glass

Nu har jag städat nästan hela mitt rum grundligt! Duktiga Fanny, så nu tycker jag att jag förtjänar en burk Ben&Jerry’s och en film innan jag städar klart och börjar med plugget. Febern bara stiger dock.. Ursäkta mig men, helvete! Jag kan inte vara sjuk nu, det är så otroligt mycket i skolan och jag får bara inte komma efter nu! Får göra så mycket jag kan på det jag vet och sedan lägga den tiden som blir över där på det jag missar sedan eller något.. Jaja jag är sjuk som sagt så nu kan jag med gott samvete äta glass och kolla på film. Det blir nog Mamma Mia (= Det är väldigt dålig kvalite på den men jag tror att jag står ut! puss med er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind