Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Närmar sig jul

Godmorgon Godmorgon gott folk,

uschis så sent jag är uppe på en söndag, nu kommer jag ju aldrig kunna somna ikväll! Min hals fortsätter göra ont tillsammans med mitt huvud, kul, för idag är det julbasar också och jag måste till skolan och plugga blää. Jaja, får en hel studie dag sedan för det (när jag är i USA, wiie) och det är rätt mysigt med all julmusik, pepparkakor, lussebullar och knäck (= Det känns overkligt men vet ni vad? Om exakt en vecka är det första advent! Herregud, jag måste köpa julklappar! Hm, jag vet inte vad det luktar nu, men det är defenetivt något juligt! Jag tror mami bakar till basaren 😀

Nej nu ropar mamma att det är frukost men vi hörs om ett tag hörreni, så ska vi få någonting att hända här! puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind