Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag älskar dig, mimmi <3

Det finns en männsika som har väldigt liten plats i bloggen men väldigt stor plats hos mig. Min Mimmi Adolfsson. Tycker att hon har synts på tok för lite för att vara min bästa vän. Mimmi är den underbaraste männsikan jag vet och jag har aldrig så roligt som när jag är med henne, för då blir allt roligt! Till och med att städa, eller gå på toaletten! Jag har kännt min lågis sedan jag öppnade ögonen och hon har enda sedan dess varit bästbästbäst! Det är även hon och jag på "solnedgångs bilden" i headern 😉

Jag älskar dig Mimmi, du är min låg! <3

– Ja, vi har ju vart mindre snygga.. hahhaha! SUMOKLUBBEN

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
    okej nu vart det uttjatat. hahahahahahhahahahahaha 🙂

    tina 2008-12-02 21:07:00
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson