Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag älskar idag!

Hejhej!

Här sitter jag osminkad och söt och pallar inte gåra något åt varken hår eller ansikte.. Även om jill och tina kommer om en halvtimme. Haha, jaja antar att jag får sätta igång nu. det ska verkligen bli hur mysigt som helst idag, jag behöver verkligen dethär! Förra året blev ju lite smått misslyckat men nu jävlar! haha. Jag längtar mest efter polarexpressen och pepparkaksdagen (a) Det skulle ju ha snöat ute också!

Jag vet inte riktigt vad jag har gjort med mina armar men en sjuk träningsverk har jag iallafall! Vi ska ju köpa julklappar idag också och då min plånbok blev några 1000 lappar rikare av lönen så ska jag nog kunna unna mig själv någonting också, jag behöver en skön halsduk! Åhh vad jag älskar denhär dagen! Nu ska inget bli fel! Nu måste jag sminka mig, äben om jill och tina alltid är sena, haha. Fast det kanske är en ovanlig dag idag 😮 haha. pussss

Hah, godmorgon?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind