Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bloggning på schemat

Ledsen men idag är det så mycket så HELA min dag har vart/är planerad på ett papper. För att varända minut ska kunna användas på bästa sätt så bloggning står lixom två gånger på schemat, haha. Så nu har jag skyndat så jag har hunnit med tre med dethär idag iallafall! Men imorgon blir det ordning igen då proven är i skolan imorrn och sedan är det heeeeelg och bara en fördjupning ska göras på den vilket jag hoppas att jag löser snabbt och fint! Bara jag koncentrerar mig så går det som en dans.. haha.

Mamma och Pappa kommer hem imorgon också, skoj skoj. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon kväll då jag ska upp ganska tidigt på lördag för att träffa Jill och Tina för våran juldag och kväll! Så rolig bloggning kommer alltså imorgon.

GODNATT!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind