Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stackars katt

Back!

Mysig kväll. Linas kvällsbok blev det. Hade inte sett den förut och jag tyckte som väntat att den var lite sjuk men gud så söt på slutet, jag satt och skrek, haha. Ska upp tidigt imorgon och jobba klockan 12, hur gillar ni det, huh? Jaja, är jag snabb så får jag sova till halv 11 iallafall men då är det dags att lägga sig nu. Men jag är trött så det blir nemas problemas. På kvällen imorgon blir det nog LisaFisa skulle jag tro minsann! Mysigt för att det var länge sedan vi umgicks en hel kväll.

Nej hörrni, jag är sjukt trött nu och vill bara ta bort sminket och somna. Så jag lägger upp outfit bilden imorgon innan jobbet istället. Sålänge kan ni få njuta av dessa vackra bilder. Haha, stackars katt säger jag bara.. Haha nej Figgis älskar mig. Han ligger tillochmed här och myser i min säng, och nu ska jag göra honom sällskap, natti!


Halva familjen Staaf!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad söt katt 😀
  Vad är det för ras? ragdoll, birma? :p

  EMMA 2008-11-08 17:32:08 http://emmmafranzen.blogg.se/
  Svara
 • Haha klaga inte på att gå upp tidigt, jag är vaken nu, ska vara på lugnet inför tävling om 45 min hahah;)

  Ylva 2008-11-08 07:02:48
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind