Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Munsår = Läppförstoring

Haha, Jonatan kom in i mitt rum nyss. Han och mamma hade vart nere på stan och köpt julklappar.

– Fanny, jag går aldrig in på Gina Tricot igen!

Haha, så där blev något avslöjat. Sitter här och hoppas på mina leggings 😉 haha. Är nog dags för mig att börja köpa julkappar med snart, eftersom att jag har alla pengar till det. Men inte nu, inte med dethär uppsvullna facet! haha, ser ut som att jag har botox i läpparna. Det ser faktiskt ut så, och som att jag putar med dem hela tiden. Så får man ju tycka vad man vill om det, haha. Idag ska jag bara kolla på tv. Främst nya gossip girl och one tree hill avsnittet, och om jag hinner systrar i jeans 2. Känner mig rätt nere då munsår har en egna lilla pms/depression effekt.. haha. Men vi hörs nog en gång till idag, håller kvar med mitt drivande av mig själv i första hand.

Eller vad säger ni? 😉
NU                                                                            VANLIGT

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • håller med om att nu bilden va snyggare! måste va ditt hår:)
  och skillnad på läpparna må jag säga :O 😉 haha

  2008-11-06 20:01:47
  Svara
 • saknar dom läpparna

  Den som älskar dig 2008-11-05 16:46:11
  Svara
 • nu-bilden var sjukt mycket finare ;o
  min åsikt bara.

  2008-11-04 21:28:26
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind