Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Borde jag ha pluggat kanske?

Fan, varför kan det aldrig bli som jag vill? Fint väder ju, typiskt.. Jag har ju min "gömma mig under täcket och kolla på film dag" idag, men det verkar gud inte ha uppfattat. Jaja, det löser sig (a)

Blev uppe lite allt för sent igår pratandes med Calle så jag är ganska rejält trött just nu, men sådant får man ta! Då lär jag ju somna ikväll iallafall för ja, då ska man lägga sig tidigt. Usch! För nu är det sista dagen på lovet och imorgonbitti börjar skolan igen. Jag orkar verkligen inte! Bajs grej. Hade tänkt plugga en timma varje dag under praoveckan och lovet men hur har det gått med det? Haha, jag har inte ens tänkt på plugg en minut. Kommer nog ta emot att komma igång igen men det ska nog gå fin fint! Kommer ju få tillbaka hur mycket som helst när jag kommer tillbaka imorrn.. Matten, svenskan, engelskan, projektproven, fördjupningen m m. Min engelska lärare var iallafall inne när jag jobbade i affären i fredags och lovade mig ett högt betyg på engelskan, så det känns bra! Nu ska jag gå och äte lite frukost.

Vad ska ni göra sista dagen på lovet? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • bra blogg med allt vad livet innebär, men jag skulle vilja ha lite mer inredning.. 🙂

    2008-11-03 18:47:07
    Svara
  • Jadu vi som skulle vara pluggisarna på lovet, haha har inte ens börjat på min fördjupning i No.n och inte pluggat ett skit till provet, sen har vi spanska prov på massa också 🙁 min dag ska spenderas genom ett försök till att plugga resten kika på tv :B

    Ylva 2008-11-02 13:27:59
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind